Overname Timmerhuusken door Emondt KMI Apeldoorn

Het interieurbouwbedrijf Timmerhuusken bestaat reeds vele jaren en heeft een gevestigde naam opgebouwd als interieurbouwer voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Het bedrijf is begonnen als kleine interieurbouwer in de Achterhoek, maar door de jaren heen is de klantenkring uitgebreid tot heel Nederland en staan er zelfs op diverse plekken in de wereld interieurs die uit de werkplaats van Timmerhuusken komen. Samen met Emondt KMI zijn diverse opvallende zakelijke- en winkelprojecten tot stand gekomen. Ook losse interieuronderdelen uit het productassortiment zoals (inloop)kasten, bedden, eetkamertafels, keukens, tuinbanken- en tafels, badkamermeubilair, balies, toonbanken, bars, bureaus, salontafels, bijzettafels zijn altijd volgens de laatste trends en met oog voor detail geproduceerd.

Om verder te kunnen expanderen is Timmerhuusken onlangs door Emondt KMI in Apeldoorn overgenomen. Een eigen creatief ontwerpbureau met technische tekenaars ontwerpen zeer uiteenlopende interieurs met oog voor detail. De gezamenlijke kracht ligt in het vertalen van unieke klantenwensen naar ontwerp en realiteit. Met de beschikking over een groot en uitgebreid machinepark voor de bewerking van massief hout maar ook plaatmateriaal en diverse 3 dimensionale CNC bewerkingsmachines kunnen meerdere projecten snel en vakkundig in korte tijd verwerkt worden. Vaste teams zorgen voor een professionele plaatsing van de meubels op locatie. Alles in eigen beheer van ontwerp tot oplevering, 1 aanspreekpunt voor de klant.

Emondt KMI Timmerhuusken ontwerpt èn maakt exclusieve interieurs op maat voor kantoren, bedrijven en woonhuizen, voor elk budget!

Verder naar de website van Emondt